torstai 14. huhtikuuta 2016

Sunshine yellow. Auringonkeltainen

Hi Everyone!

Until now I did never like yellow, as a color. I bought some yellow yarn long time ago to crochet something of it. It was waiting its time....
It is the color of new ideas, and makes us to associate to lemon, egg, sunshine, banana, flowers, bees, and everything what is fresh and mostly related with summer. Yellow is considered the brightest and most cheerful of all the colors in the rainbow. 
Recently I crocheted some doilies or table centerpieces of yellow. I simple love them. Why? First of all because they are handmade and secondly because it is a fresh and nice color!


Moi kaikille,


Minä en ole koskaan tykännyt keltaisesta väristä tähän mennessä. Ostin keltaista lankaa kauan aikaa sitten tehdäkseni jotain siitä. Lanka odotti aika kauan...
Keltainen on uuden idean väri, ja värin voi yhdistää aurinkoon, banaaniin, sitruunaan, kukkiin, mehiläisiin ja lähes kaikkeen mikä on tuoretta. Se on kesän väri. Keltaista pidetään sateenkaaren iloisimpana ja kirkkaimpana värinä.
Virkkasin muutamia keltaisia pöytäliinoja ja yksinkertaisesti minä rakastan niitä. Miksi? Koska ne ovat käsitöitä ja koska keltainen on ihana ja raikas väri!



 Pattern/ohje: crochetmillan
 Size/koko: 25 cm


Pattern/ohje: Diana moden
Size/koko: 23 cm


Pattern/Ohje: web
Size/koko: 40 cm



 Pattern/ohje: Diana moden
 Size/koko: 58 cm




Tulip doily:



      
 Thank you for your visit!  Zsu








3 kommenttia:

  1. Ihania liinoja, varsinkin tuo ensimmäinen! Pakko laittaa loputtoman pitkälle to do -listalle :D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa väriterapiaa. Minäkin menetin sydämeni ensimmäiselle liinalle.

    VastaaPoista