keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Pokémon offline game! Pokémon peli ilman verkkoyhteyttä!

Hi Everyone!

Some days ago I recognized there are Pokémon craziness and Pikatsues everywhere on the internet. Luckily I have a very good friend who has a teenage son, she told me about that game..... Well, thats ok, but what about people who are not so enthusiastic about online games but wants to keep abreast of the times? I have a solution. We play that game a bit differently. And in our game we find "real Pikatsu" and real "Pokémon balls". 

 Moi kaikille!

Muutama päivä sitten huomasin että kaikissa paikoissa Pokémonit näkyvät. En tiennyt miksi, mutta onneksi ystäväni, kenelle on murrosikäinen poika kertoi minulle pelistä...... No, se on hienoa, mutta mitä sitten, jos ei kaikki halua pelata online peliä, mutta ei halua kuitenkaan jäädä kehityksestä jälkeen? Minulla on ratkaisu. Pelaamme tätä peliä hieman eri tavalla. Ja löysimme oikeasti Pikatsuja ja Pokémon palloja.


 

Pikatsu is an easy toy to crochet:
Pikatsu on helppo tehdä:
You need minimum two person for the game (Level 1):  Someone who has a phone like this (cannot get the application) and really wants to look for Pokémon:

Peliin tarvitaan vähintään 2 henkilöä: toinen, kenellä on vanha puhelin (Pokémon sovellus ei toimi) ja joka kuitenkin haluaa etsiä Pokémonia:


... and someone who can crochet and hides Pikatsues and Pokémon balls.

... ja toinen kuka osaa virkata ja laittaa Pikatsu ja Pokémon palloja piiloon. 

Rewards are good feeling and possibility to prove it's possible to live without smartphones.

 Palkintona hyvä mieli ja todiste, että voi olla elämää myös ilman älypuhelinta.


Let the game start!

Have fun!

Thank you for your visit.
Zsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti