lauantai 22. lokakuuta 2016

Crocheted clown - Virkattu klovni

Hi Everyone,

It's been a long time I haven't post on the blog, but it doesn't mean I was lazy. My hooks are still warm of the work I made since cool weather hit to Finland, and it is just the beginning of the long winter. Finns calls it as autumn, but I have my own opinion.
Since I took my son to a circus, he loves clowns. I think human artists and funny clowns belong to circus. Luckily we met only very funny clowns since then, so love is unbroken. When last time we were travelling by ferry we met an extreme funny clown, and of course he was Hungarian. He was teaching me as well how to twist a plate.  I would not give a plate to this guy's hand, but a balloon.
Let's see our clown.

Moi kaikille!

Pitkään aikaan en ole päivittänyt blogiani, mutta minun puikkoni ovat olleet lämpivät - en ole ollut laiska. Nyt on aika virkata, koska on niin kylmä ulkona, talvi on jo alkanut. Suomalaiset sanovat, että on syksy, mutta minä olen eri mieltä. 
Siitä lähtien kun vein poikani sirkukseen, hän on pitänyt pelleistä. Minun mielestäni ihmisartistit ja hauskat pellet kuuluvat sirkukseen. Onneksi olemme tavanneet vain hauskoja pellejä sen jälkeen, joten rakkaus sirkukseen ja pelleihin on rikkomaton. Viimeksi laivalla ollessamme tapasimme erään erittäin hauskan pellen, ja hän oli unkarilainen. Pelle opetti myös minulle, miten pyörittää lautasta. En antaisi lautasta kuvan pellelle, vaan ilmapallon.
 


I think his hair makes him even funnier. Similarity with a human is just a coincidence! :-)
Luulen että nämä hiukset tekevät hänestä jopa hauskemman. Yhtenäisyys ihmisen kanssa on vain sattuma:-)Thanks for your visit!
Have a funny weekend for all of you!

Zsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti