torstai 28. tammikuuta 2016

Crochet dishclothes - Virkatut tiskirätit

Hello Everyone!

My latest crochet project has been crocheting dish cloths, and I wanted to share them. If you have decided to live greener, it is time to cheer up your kitchen with lovely cotton dish cloths, instead of using non environmental dish clothes.
Moi Kaikille!

Viimeisin virkkausprojektini on ollut tiskirättien virkkaaminen, ja halusin jakaa kokemuksen kanssanne. Jos haluat elää "vihreämmin", nyt on aika vaihtaa kertakäyttötiskirätit ympäristöystävällisempiin puuvillaisiin tiskirätteihin. 

Dishcloths are not any more hygienic than sponges - bacteria will grow on anything warm and moist, but I do have to say, there are cuter dishcloths than sponges. My dish cloths are made of natural cotton yarn, which can be washed in the washing machine at 60 Celsius. I used one of the simpliest pattern ever, because it is waste of time to make huge effort to make dishcloths. They has to be changed time to time. Of course if you like to practice other pattern is is great, because you can do them of using leftover yarn.


Tiskirätit eivät ole hygieenisempiä kuin pesusienet - bakteerit elävät ja kasvavat kaikessa lämpimässä ja märässä, mutta tiskirätit voivat olla paljon mukavampia ja paremmannäköisiä kuin pesusienet. Minun tiskirättini on tehty luonnollisesta puuvillalangasta, jonka voi pestä 60 asteessa. Niiden tekemiseen käytin yhtä yksinkertaisinta mallia, koska tiskirättiin ei kannata kuitenkaan panostaa liikaa aikaa ja vaivaa. Joka tapauksessa ne kuluvat ja niitä on vaihdettava säännöllisesti. Tottakai myös muita malleja voi kokeilla käyttämällä keränloppuja.


So take your hooks and crochet a dish cloth and do not forget to wash it often. All of you female visitor will 
 love it! :-) But no doubt that man will not understand its point very well. :-)

Rohkeasti vain koukku käteen ja virkkaa itsellesi pestävä ja kestävä tiskirätti. Kaikki naisystäväsi varmasti pitävät siitä! Miehet taas eivät ymmärrä lainkaan virkattuja tiskirättejä. Ehkäpä virkattu jakoavain olisi paremmin ymmärrettävä :-) 

Thanks for your visit!
Zsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti