keskiviikko 31. elokuuta 2016

Minecraft Zombie

Hi Everyone!

My son asked me to crochet something to him. We agreed he will choose something what he wants and I will make it. I thought it will be a new puppy or a dragon or a funny hat or something like that. 

I had to crochet a Minecraft Zombie... Oh, my gosh!

I took a look for photos on the internet, so many made already zombies, I found a nice photo and made my own zombie with creating my own pattern. All the time during crocheting I was thinking how I got here? I started my crochet career with making nice doilies and table clothes, than other lovely things. Now I am here practically "forced" to crochet something I do not like at all. However this zombie is not ugly or scary.

Now he sleeps with it all the time. So he made me feel proud of this project!

Cannot wait for his next order...

Moi kaikille!

Poikani halusi, että virkkaan hänelle jotakin. Sovimme että hän valitsee ihan mitä hän haluaa ja minä teen sen. Mietin, että hän varmasti tahtoo jonkun koiran tai lohikäärmeen tai jonkun hassun pipon tai jotakin sellaista.

Minulla oli pakko virkata Minecraft Zombie.... Voi että...

Katsoin kuvia netistä, onneksi monet ovat jo tehneet zombeja. Löysin hyvän kuvan ja tein oman zombien. Kun virkkasin zombieta, koko ajan mietin miten olen joutunut tähän tilanteeseen. Aloitin koko "virkkaus karrieerini" tekemällä kauniita pöytäliinoja ja muita kauniita/söpöjä juttuja. Nyt olen tässä tilanteessa ja käytännöllisesti minun oli pakko virkata jotakin mistä en tykkää yhtään. Vaikkei tämä zombie olekaan ruma tai pelottava.

Parhaillaan se on hänen unikaverinsa, poikani nukkuu Zombien kanssa (niin minäkin :-) ). Hän teki minut ylpeäksi tästä virkkauksesta. 

Vaikea veikata mitä hän tahtoo seuraavaksi.....

Thank you for your visit!

ZsuEi kommentteja:

Lähetä kommentti